FranklinCovey je usko specijaliziran na unaprjeđenje poslovanja kroz promjenu u ljudskom ponašanju.

Unaprjeđenje postižemo kroz promjenu u 7 područja:

VODSTVO
Razvijamo vrlo učinkovite voditelje koji surađuju s drugima da bi postigli vrhunske rezultate. Jedan od programa koji spadaju u ovu kategoriju je “7 navika vrlo učinkovitih pojedinaca”. Pregled ovog programa može se vidjeti na sljedećem linku:
http://www.franklincovey.com/7h/
Više informacija o ovom programu možete pronaći ovdje:
http://7habits.franklincovey.com/

PROVEDBA
Omogućava organizacijama da izvršavaju strategije koje za preduvjet imaju promjenu u ljudskom ponašanju. Jedan od programa koji pripadaju ovom području je “4 discipline provedbe”. Više o ovom rješenju i pregled procesa možete pronaći ovdje:
http://www.franklincovey.com/execution/execution-the-4-disciplines.php

PRODUKTIVNOST
Omogućava ljudima da između visokih prioriteta izabiru optimalna i visokovrijedna rješenja i izvršavaju ih na najbolji način. Jedan od programa koji pripadaju ovoj kategoriji je “5 izbora do izvanredne produktivnosti”, a njegov pregled je dostupan na sljedećem linku:
http://the5choices.com/overview/
Više informacija o tome možete pronaći i na:
http://the5choices.com

POVJERENJE
Najveću brzinu i najmanji trošak u radu moguće je postići samo kroz visoko povjerljivo okruženje koje se postiže uskom suradnjom i angažmanom. Jedan od programa u ovom području je “Brzina povjerenja”. Više o ovom rješenju možete naći na:
http://www.franklincovey.com/trust/ ili http://www.speedoftrust.com/

IZVEDBA PRODAJE
Pretvara odnos prodavač-kupac pomažući klijentima da uspiju u svojim idejama i poslovanju općenito. Više informacija o ovom rješenju i njegovim implementacijama možete naći na:
http://salesperformance.franklincovey.com/what-we-do/

ODANOST KLIJENATA
Odanost klijenata je ono što pogoni brži rast i unaprjeđuje izvedbu kroz precizan odnos i izmjenu podataka sa klijentom, ali i zaposlenikom. Više o ovom rješenju možete pročitati ovdje:
http://www.franklincovey.com/customer-loyalty/

OBRAZOVANJE
Pomaže pri učenju na način da potiče i oslobađa jedinstvenost i talente kako učenika, tako i učitelja.


Kao što možete vidjeti iz navedenih linkova, pod svakim navedenim područjem ima nekoliko izvedbenih programa, online verzije i treninzi uživo, web alati i treninzi. Dodatnu analizu sadržaja i intenziteta koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama možemo definirati pri sastanku uživo.